Aannemerij

Aannemerij

Van Harten kan buigen op een jarenlange ervaring in de gww-sector. Ons bedrijf beschikt over een uitgebreid matrieel- en wagenpark en ons bedrijf is VCA** en ISO 9001:2008 gecertificeerd.

Riool

Van Harten legt elk type riolering of het nu betonriolering, riolering van kunststoffen of PVC, ze worden allemaal toegepast. Het is mede afhankelijk van uw voorkeur, hoeveelheid, kwaliteit, temperatuur e.d. van het af te voeren water alsmede van de mechanische eigenschappen van de bodem welk type riolering wij aaleggen.

Door ruime ervaring met de aanleg en verwerking van al deze materialen bent u bij ons aan het juiste adres voor de aanleg van uw riolering.

Straatwerk

Het gewone straatwerk zoals wegen, troittors en parkeerterreinen worden meestal uitgevoerd in straatwerk, omdat het traditionele straatwerk de leefomgeving verfraait. Van Harten heeft een team enthousiaste stratenmakers die zeer ervaren zijn in het aanleggen en herstellen van allerlei soorten straatwerk, zoals voor industriele toepassingen, winkelgebieden of particuliere toepassingen. Afhankelijk van de aard en grootte van een werk kan dit bij Van Harten uiteraard machinaal worden uitgevoerd. Door ons uitgebreide netwerk van leveranciers van straatwerk heeft u bij ons een ruime keus en gegarandeerde scherpe prijs van uw straatwerk.

Grondverzet

Van Harten is gespecialiseerd in het ontgraven van bouwputten van klein tot groot. Door onze jarenlange ervaring hebben wij een zeer grote expertise opgedaan voor elke omstandigheid. Door de grote van ons machine- en wagenpark hebben wij de mogelijkheid om voor elk project van klein tot groot het juiste materieel en personeel in te zetten.

Bodemsanering

Waar de bodem zodanig verontreinigd is dat dit problemen voor de volksgezondheid en het milieu kunnen opleveren dienen passende maatregelen getroffen te worden. Bij bodemsanering staat de veiligheid van onze werknemers bovenaan en daarom zijn onze machines en vrachtauto’s dan ook uitgerust met overdrukuntis om deze veiligheid te garanderen. Tevens zijn al onze medewerkers vca gecertificeerd. Ook voor de verhuur van machines en vrachtauto's aan derde voor een bodemsanering zijn wij goed uitgerust.

Sloopwerk

Bij slopen komt vandaag de dag heel wat meer om de hoek kijken dan menigeen in eerste instantie zou denken. Slopen is uitgegroeid tot een verregaand gespecialiseerd vak dat uitgevoerd wordt met modern matererieel en goed geschoolde vakmensen. Van Harten besteed daarbij als geen ander aandacht aan mens en milieu door de overlast tot een minimum te beperken en vrijkomende materialen zoveel mogelijk rechtstreeks te hergebruiken of te recyclen.

Van Harten beschikt over een uitgebreid en zeer geavanceerd machinepark waarmee ieder project veilig en voortvarend kan worden aangepakt.