Aannemerij

Expertise in aannemerij

Grondverzet

Van Harten B.V. is gespecialiseerd in het ontgraven van bouwputten van klein tot groot. Door onze ruime ervaring hebben wij een expertise opgedaan voor alle omstandigheden. Door de grootte van ons machine- en wagenpark hebben wij de mogelijkheid om voor elk project van klein tot groot het juiste materieel en vakkundige in te zetten.
Van Harten grondverzet
Van Harten riolering

Riool

Van Harten B.V. legt elk type riolering. Betonriolering, riolering van kunststoffen of PVC, ze kunnen allemaal worden toegepast. Het is mede afhankelijk van uw voorkeur, hoeveelheid, kwaliteit, temperatuur e.d. van het af te voeren water alsmede van de mechanische eigenschappen van de bodem welk type riolering wij aan leggen. Door ruime ervaring met de aanleg en verwerking van al deze materialen bent u bij ons aan het juiste adres.

Straatwerk

Van Harten B.V. heeft een team enthousiaste stratenmakers die zeer ervaren zijn in het aanleggen en herstellen van allerlei soorten straatwerk, zoals industriële toepassingen, winkelgebieden of particuliere toepassingen. Afhankelijk van de aard en grootte van een werk kan dit bij Van Harten B.V. uiteraard machinaal worden uitgevoerd. Door ons uitgebreide netwerk van leveranciers van stenen e.d. heeft u bij ons een ruime keus en gegarandeerde scherpe prijs van uw straatwerk.
Van Harten aannemerij grondwerk

Bodemsanering

Waar de bodem zodanig verontreinigd is, dat dit problemen voor de volksgezondheid en het milieu kunnen opleveren dienen passende maatregelen getroffen te worden. Bij bodemsanering staat de veiligheid van onze werknemers bovenaan en daarom zijn onze machines en vrachtauto’s uitgerust met overdrukunits met bijbehorende filters, om deze veiligheid te garanderen.

Tevens zijn al onze medewerkers VCA gecertificeerd en de medewerkers die werken in de sanering zijn in het bezit van bodemsaneringskeuring Klasse AB.

Sloopwerk

Bij slopen komt vandaag de dag heel wat meer om de hoek kijken dan menigeen in eerste instantie zou denken. Slopen is uitgegroeid tot een verregaand gespecialiseerd vak dat uitgevoerd wordt met modern materieel en goed geschoolde vakmensen. Van Harten B.V. besteed daarbij als geen ander aandacht aan mens en milieu door de overlast tot een minimum te beperken en vrijkomende materialen zoveel mogelijk rechtstreeks te hergebruiken of te recyclen.