Wij zoeken jouw frisse blik!

Stage Civiele Techniek

Stage civiele techniek
Geplaatst op: 16/02/2024
Ede

Stage

40 uur

Ben jij civiele techniek student en wil je graag stagelopen in een uitdagende en dynamische werkomgeving? Bij van Harten ben je op de juiste plek!

Jaarlijks hebben wij meerdere stageplekken beschikbaar waarbij we jou de mogelijkheid bieden om jezelf te ontwikkelen en je ideeën in te brengen.

Wat ga je bij ons doen?

Bij van Harten geven wij studenten de mogelijkheid om praktijkkennis op te doen, waarbij je de keuze hebt tussen de uitvoering of de werkvoorbereiding. Vind je het lastig om een keuze te maken? Dat is geen probleem. Wij zijn flexibel en denken graag met jou mee.

Wat kan je van ons verwachten?

Wij streven ernaar om goede en deskundige begeleiding te geven. Maar wel met een zekere mate van zelfstandigheid. Je gaat bijvoorbeeld ervaren hoe leuk het is om samen te werken in een professioneel team, waarbij elke dag weer nieuwe uitdagingen met zich meebrengt.

Sollicitatieproces:

Lijkt het jou leuk om bij van Harten stage te lopen, maar heb je wel nog vragen? Neem dan contact op met Bart van Harten via 0318 619 100.

Ben je al helemaal enthousiast en wil je bij ons stage komen lopen? Graag ontvangen we per e-mail jouw CV! Wij nemen de sollicitatie zelf in behandeling zonder tussenkomst van een extern bureau.